MONITOR 7.3 släpps inom kort

På vårt användarseminarium presenterade vi nyheter i MONITOR 7.3.

Om du ännu inte har tagit del av nyheterna i MONITOR 7.3 finns här en länk, där du kan läsa om de större nyheterna i MONITOR 7.3 och även läsa nyhetsbrevet som innehåller samtliga nyheter.

Besök oss på Elmia Subcontractor

Kom och besök oss i monter B01:30 på mässan Elmia Subcontractor!

Där kan du se nyheterna i MONITOR 7.3, diskutera tillämpningar, se vilka tillägg vi har som du kan behöva eller bara ta en kopp kaffe!

MONITOR Webb – EFH

Vi vill passa på att slå ett slag för MONITOR Webb – EFH, som är en webbaserad version av tillägget Elektronisk fakturahantering (MONITOR EFH). MONITOR Webb – EFH ger dig möjlighet att hantera fakturor elektronisk via webben!

Fördelarna är många med denna användarvänliga funktion. Hanteringen blir enkel, effektiv och säker. MONITOR Webb – EFH är helt integrerad med MONITOR Affärssystem och erbjuder även tolkning och matchning av fakturor, vilket gör den till en mycket kraftfull produkt för elektronisk fakturahantering.

Produktblad (PDF)

MONITOR-till-Tibnor

Vi har vidareutvecklat konceptet MONITOR-till-MONITOR med en koppling till Tibnor. Vi kallar det MONITOR-till-Tibnor.

Det innebär att du som idag använder MONITOR-till-MONITOR och har Tibnor som leverantör, även kan skicka dina inköpsorder, orderbekräftelser och fakturor till Tibnor som xml-fil i e-post.

Du behöver inte köpa till eller installera någonting – det är bara att köra igång!

Startsida i MONITOR 7.3

I MONITOR 7.3 lanserar vi en startsida som du kan konfigurera med olika komponenter, som visar relevant information från databasen i form av grafer, mätare listor, osv.

Det finns gott om standardkomponenter, men du har även möjlighet att beställa skräddarsydda komponenter. Kontakta vår anpassningsavdelning på adaptation@monitor.se för mer information.

Påminnelse om supportens öppettider

I början på året införde vi på försök en förlängd öppettid på vår support, ett försök som sedan blev permanent.

Vi vill här påminna om supportens öppettider som är mellan kl. 06:00 – 17:00, mån-fre.

Vi är med i Sveriges bästa reception

Vår receptionist Marina Hansson är med i 3s tävling Sveriges bästa reception 2011, med motiveringen: ”Alltid glad, gör det där lilla extra i alla situationer. Trevlig telefonröst”.

Vill du hjälpa Marina att komma med i finalen? Rösta i så fall på Monitor under denna länk.