Möljen i Hudiksvall

Den 18-19 augusti intar vi återigen Folkets Hus i Hudiksvall för vårt årliga användarseminarium – det 25:e i ordningen!

Vårt seminarium har flera syften; dels kan våra deltagande kunder ta del av nyheter i den kommande versionen av affärssystemet MONITOR samt passa på att träffa Monitors personal.

Men framförallt är det nog möjligheten att träffa andra användare som gjort vårt användarseminarium så populärt genom åren.

Därför vill vi speciellt lyfta fram dialogen mellan användarna. Vi arrangerar bl.a. riktade diskussionsforum, där användarna kan utbyta erfarenheter, tipsa om tillämpningar inom olika områden och ha möjlighet att ställa frågor till Monitors utbildare.

Dag 1 avslutas med middag, underhållning och efterföljande dans.

  Årets gästföreläsare är äventyraren Ola Skinnarmo som är en av Sveriges mest uppskattade föredragshållare. Han berättar om sina fantastiska expeditioner och drar paralleller från sina äventyr till din verklighet.

Ola Skinnarmo
Ola Skinnarmo.

 


Seminariets innehåll

Monitors VD, Morgan Persson, inleder traditionsenligt seminariet. Därefter följer föreläsningar om olika delar av MONITOR, t.ex. Ekonomi och Order/planering.
Under seminariet får alla deltagare möjlighet att vara med på ett diskussionsforum. Där är syftet att ta del av andras erfarenheter och få tips eller själv tipsa om egna specifika tillämpningar av MONITOR. Du väljer själv på anmälningsformuläret vilket forum som du vill gå på; Marknad, Ekonomi, Inköp/Logistik, Produktion eller Teknik/IT.

SeminarieprogramSe seminarieprogrammet här

Support på plats!

Delar av Monitors supportavdelning flyttar under seminariets två dagar ner till Folkets Hus för att vara nära våra seminariedeltagare. Passa på att ställa frågor och träffa vår supportpersonal personligen!

Provkör senaste versionen av MONITOR

Under seminariet finns datorer uppställda där ni på egen hand kan provköra MONITOR version 7.3.

Praktisk information:

 

Tidpunkt
Seminariet börjar torsdag den 18 augusti kl. 09:30.
Registrering samt fika från kl. 09:00.
Gemensam middag på torsdag kväll kl. 19:00.
Seminariet avslutas med lunch fredag den 19 augusti.

Plats
Folkets Hus, Hudiksvall.
Övernattning sker i första hand på Stadshotellet och Hotell Hudik.

Pris
5300:- per deltagare inkl. kost och logi en natt i enkelrum. Om logi önskas ytterligare en natt, meddela detta på anmälan.

 

Kan du tänka dig inkvartering i dubbelrum? I så fall reduceras kostnaden med 700:- per person.

Anmälan
Din anmälan ska vara oss tillhanda senast 1:a juli 2011.

Anmälningstiden har nu gått ut.

Övrigt:

 

Trådlöst nätverk
Alla seminariedeltagare har tillgång till trådlöst nätverk på Folkets Hus; praktiskt om ni t.ex. vill kolla er mail! Vi tillhandahåller även några datorer med internetanslutning för er som inte har tillgång till egen bärbar dator under dessa dagar.

Monitor Industriutveckling AB önskar er hjärtligt välkomna till
Monitor användarseminarium 2011!

MONITOR har högst kundnöjdhet i Sverige 2011!

På en skala 1-4 får MONITOR betyget 3,95, det fattas alltså bara 5 hundradelar till 4. Det är bäst av de 15 största affärssystemleverantörerna i Sverige, men vi skall givetvis sikta på att få 4 i kundnöjdhet!

Undersökningen är gjord av Data DIA och bygger på svar från 3773 IT- och Ekonomiansvariga bland företag och organisationer i Sverige med 50 anställda eller fler.

Läs undersökningen i sin helhet här!

Artiklar i olika tidningar:
IDG.se
Helahälsingland.se

Monitor Industriutveckling AB är Microsoft Partner Gold Independent Software Vendor (ISV).