Vi ställer ut och visar MONITOR version 7.3 på EURO EXPO IndustriMesse i Kongsberg, den 25-26 april. Vi är där tillsammans med vår Norska återförsäljare Meknett AS. Besök oss gärna på mässan!

Vi ställer ut och visar MONITOR version 7.3 på mässan Elmia Automation 2012 i Jönköping, den 8-11 maj. Besök oss gärna i monter D02:39.

Elmia Automation 2012

MONITOR-till-KGK

Konceptet MONITOR-till-MONITOR fortsätter att utvecklas!

Vi har gjort enkätundersökningar där vi har frågat ett urval av våra kunder vilka deras vanligaste leverantörer är. Som ett resultat har vi tidigare lanserat en koppling till Tibnor och nu finns även en koppling till KG Knutsson!
Vi kallar den MONITOR-till-KGK.

Du som idag använder MONITOR-till-MONITOR och har KGK som leverantör kan nu skicka dina inköpsorder som XML-fil via e-post till dem. Du kan även ta emot orderbekräftelser, leveransaviseringar och fakturor på samma sätt.

Den här funktionaliteten ingår som standard! Du behöver alltså inte köpa eller installera något – det är bara att köra igång!

MONITOR Mobile

Nu lanserar vi MONITOR Mobile!

MONITOR Mobile är en applikation för mobiltelefoner av typen smartphone. Den ger dig direkt åtkomst till MONITOR och du kan snabbt få information om kunder, offerter, order, artiklar, m.m. Det du behöver förutom appen är en internetuppkoppling för telefonen samt en serverprogramvara.

Appen har stöd för mobiler med operativsystem Android 2.2 eller nyare och distribueras av Monitor Industriutveckling AB via SMS eller e-post. Stöd för fler mobila operativsystem planeras i framtiden.

Mer information om de funktioner som ingår, teknisk information samt priser finns i produktbladet under denna länk. Har ni frågor, kontakta vår säljavdelning på sales@monitor.se eller ring 0650-766 00.

Gå en MONITOR-kurs i vår

Har ni nyanställda som behöver utbildas? Vill du utveckla dina MONITOR-kunskaper? Gå en MONITOR-kurs och lär dig att använda MONITOR på bästa sätt!

Den 26 april håller vi en kurs i Borås som vänder sig till företag med egna produkter eller där man som underleverantör producerar mer komplexa produkter. Läs mer här om den kursen och anmälan.

Fortfarande finns det platser på några av kurserna som hålls under mars-april i Tidaholm samt på alla kurserna som hålls under maj i Hudiksvall.

Läs mer här om vårt kursutbud och boka direkt på vår hemsida. Kontakta oss på 0650-766 00 om ni har frågor.

Användarseminarium 2012

Gör redan nu en notering i din kalender för Användarseminarium 2012 som kommer att hållas den 23-24 augusti.

Nytt för i år är att vi även arrangerar ett mindre 1-dags användarseminarium i Borås 29 augusti.

Håll utkik efter inbjudan, information och program till båda seminarierna som vi kommer att lägga ut på vår hemsida i mitten av maj.

Leveranser av MONITOR 7.3

Just nu levererar vi version 7.3 av MONITOR för fullt! Om ni känner er redo att uppdatera nu, hör av er till vår support så skickar vi er uppdatering till 7.3.

Många uppskattar de nya funktioner som finns med i den här versionen. Läs mer under denna länk om nyheterna i MONITOR 7.3.

 

Vi ställer ut på mässan Logistik & Affärssystem i Värnamo, den 13 mars 2012.

Jonas Persson från Monitor kommer att hålla en presentation/demo på temat ”Från Offert till Faktura - med naturliga störningar”. Tidpunkter för presentationen är kl. 12.30-13.15 samt kl. 14.30-15.15.

Jonas kommer även att deltaga i en paneldebatt, som handlar om viktiga faktorer för ett framgångsrikt affärssystemprojekt. Tidpunkt för paneldebatten är kl. 10.30-12.00.

Välkomna!

Klicka här för att gå till mässan Logistik & Affärssystem