”MONITOR motsvarar våra krav”

narkoslide

Släpvagnstillverkaren Närko valde affärssystemet MONITOR. Projektet har precis startat och inom kort kommer de att använda systemet i skarp drift.  

– Innan vi bestämde oss för vilket affärssystem vi skulle välja genomgick vi en längre process, där vi utvärderade 5 olika system och MONITOR var ett av dessa. Till slut blev valet självklart då MONITOR bäst motsvarade den kravspecifikation vi hade satt upp. Vi såg att systemet passade oss och följde vår tillverkning med monteringslinjer, komponenter, reservdelningsförsäljningen och servicebiten, berättar Mats Söderback, vice VD på Oy Närko Ab.

– Vi fick tidigt intrycket av att Monitor ERP System verkar ha många nöjda kunder och att just kundnöjdheten är något de prioriterar, vilket avspeglar sig i systemet, fortsätter Mats.

– Vi uppskattar att systemet finns på både svenska och finska vilket underlättar användandet av MONITOR i koncernen. Användarvänligheten och logiken i systemet är riktigt bra. Många färdiga rapporter finns i systemet och det finns många olika urval. Vi har även fått ett bra bemötande från Monitors personal som vi upplever som engagerade och kunniga, avslutar Mats.

Mats Söderback
Vice VD
Oy Närko Ab

Om Närko:
Oy Närko Ab grundades på 1950-talet i Finland. De utvecklar, tillverkar och marknadsför släpvagnar av hög kvalitet på ett enkelt, snabbt och flexibelt sätt. Med kontinuerlig produktutveckling och strävan till att alltid finna nya, ännu bättre lösningar kan Närko erbjuda högkvalitativa produkter ur sitt eget sortiment.