Memnon Networks kommer att utföra en uppdatering av transporttjänsterna för Posten Sverige.

Memnon aktiverar nya transporttjänster och skapar kundnummer. Du behöver göra inställningar av de nya transporttjänsterna i MONITOR senast 2015-05-31.

Se i det bifogade dokumentet: Förändringar Posten Memnon.pdf

Obs! Gör inga inställningar förrän att ni blivit kontaktade av Memnon!

Vi släpper nu version 8.0.5 av MONITOR!

Denna version är den officiella releasen av MONITOR 8.0.

Titta gärna i ändringsloggen för 8.0.5 för att se vad som är ändrat i denna version. Ändringsloggen hittar du på sidan Support -> MONITOR Ändringslogg, där kan du även hitta ändringsloggar för tidigare versioner.

Läs även om nyheterna i MONITOR 8.0

Det har kommit ut nya routingkoder för DSV Road. Dessa koder började gälla 2014-12-15.

I nuvarande versionerna  08.00.04 patch 024 samt i 07.05.13 patch 047 är de nya routingkoderna med.

I tidigare versioner kan man som alternativ lägga in koderna manuellt, via filen DSV_Routing.csv som kan laddas ned under Support -> Instruktioner och filer. På den sidan är det även beskrivet hur koderna ska läggas in i MONITOR.

Startdatum: 20 april, 2015, 09:00
Slutdatum: 20 april, 2015, 16:00

Vi kommer att finnas på plats under evenemanget Logistik och affärssystem i Värnamo.

Temat för dagen är "Lyckade kundcase"

Vi visar hur du genom att använda MONITOR affärsystem kan förkorta den interna affärsprocessen på ett sätt som gör att ditt företag blir både effektivare och mer konkurrenskraftigt.

En befintlig kund kommer och berättar vilken förändring till det bättre de fick genom sitt byte till MONITOR affärssystem. Välkommen!
Bilaga 2 - Logotype.jpg

För anmälan till evenemanget kan du klicka här

 

Startdatum: 10 november, 2015, 09:00
Slutdatum: 13 november, 2015, 15:00

undefined

Elmia Subcontractor i Jönköping går av stapeln den 10-13 november i år. Kom och besök vår monter så visar vi varför MONITOR affärssystem är Sveriges främsta system för tillverkande företag.

Du hittar oss i monter: B02:48.

För att registrera dig och kostnadsfritt besöka mässan kan du klicka här.

Vi ser fram emot att träffa dig.

Varmt välkommen!

kundcase_olofsfors.png

Företaget Olofsfors AB med 125 anställda, tillverkare av produkter i borlegerat stål, väljer MONITOR och köper 70 licenser i systemet. De planerar att köra systemet i skarp drift under 2015.

– När vårt nuvarande affärssystem inte längre klarade av att möta våra ökade behov och krav stod vi inför valet att antingen uppgradera det systemet eller byta till ett nytt. Då vi redan använde MONITOR i fyra andra bolag i koncernen och visste hur bra det fungerade så valde vi att byta till MONITOR, berättar Peder Norberg, CIO på Olofsfors AB.

– MONITOR är mycket användarvänligt och logiskt! Eftersom flera bolag i vår koncern använder MONITOR kan vi utbyta kunskap och information bolagen emellan, säger Peder.

– De konsulter och övrig personal på Monitor som vi har varit i kontakt med är både lyhörda och kunniga. Det finns inga mellanhänder vilket innebär att kommunikationsvägarna är korta och smidiga. Samarbetet med Monitor är enkelt, säger Peder avslutningsvis.

Peder_Norberg-edit.png 

Peder Norberg
CIO
Olofsfors AB

 

Läs mer om MONITOR affärssystem

 

Om Olofsfors AB:
Olofsfors har erbjudit kvalitet i hela 250 år. Företaget som började som en smedja har idag helautomatiska produktionslinjer för tillverkning av vägstål och skopstål. För att möta framtidens produktionskrav har de moderna elektriska ugnar, pressar och svetsautomater. De har även utrustning för varmformning, stansning, bockning och härdning. Men främst har företaget kunnig och erfaren personal som för stoltheten vidare.