undefined

 

undefined

EZZE AB tillverkar sammankopplingar av VVS-system. Ett brett sortiment, hög kvalitet, god lagerhållning och snabba leveranser är alla kännetecken för EZZE. Företaget byter nu ut sitt nuvarande affärssystem Pyramid samt ett eget utvecklat Excel mot MONITOR Affärssystem. De har köpt totalt 32 användarlicenser. Projektet är redan i full gång och skarp start är beräknad till juni.

– För ungefär 12 år sedan började vi att ta fram en lista över de affärssystem som vi ansåg matcha vår kravspecifikation bäst. Jag ville då vända på det hela och istället ta reda på vilket system som har flest nöjda användare. Det visade sig att MONITOR:s användare var mycket nöjda och positiva, vilket gjorde att jag redan då bestämde mig för att när vi väl ska byta affärssystem så skall vi ha MONITOR, berättar Åke Stigsson, VD på EZZE.

– Under alla år sedan dess har jag haft god kontakt med grundaren av Monitor, Åke Persson. Han har varit ihärdig och det tillsammans med våra gemensamma värderingar blev avgörande för att vi nu kände oss mogna att byta till MONITOR, förklarar Åke Stigsson.

– Just nu konverterar vi över all data till MONITOR. Vi är också hunnit inleda utbildningsfasen och vår utmaning är att omvandla vårt gamla tänk till att nu tänka ”MONITOR”. Kontakten med både säljare och projektledare har varit och är god. MONITOR känns tryggt inför framtiden, avslutar Åke Stigsson.

 

 

undefined 
Åke Stigsson
VD
EZZE AB

Läs mer om Monitors produkter

 

Om EZZE AB:
EZZE AB har ett sortiment som erbjuder alltifrån metallrördelar, snabbkopplingar, klämringskopplingar till att tillverka värmesystem, vattenmätarkopplingar, sanitetsarmatur och flänsar. Företaget har också en legoproduktion där de kan tillverka allt inom pressgjutning och svarvning samt montering och packning. Optimering av produktionen sker naturligt genom egen konstruktion och tillverkning av produktionsverktyg och automatiseringsutrustningar. Företaget är i dagsläget cirka 60 stycken anställda.