Du kan även lägga in routingkoderna manuellt om du t.ex. har en äldre version av MONITOR än ovan. Du gör detta med hjälp av filen DSV_Routing.csv som kan laddas ned under Support -> Instruktioner och filer. På den sidan är det även beskrivet hur koderna ska läggas in i MONITOR.

MONITOR version 8.1.9

Vi släpper nu version 8.1.9 av MONITOR!

Titta gärna i ändringsloggen för 8.1.9 för att se vad som är ändrat i denna version. Ändringsloggen hittar du på sidan Support -> MONITOR Ändringslogg, där kan du även hitta ändringsloggar för tidigare versioner.

Läs även om nyheterna i MONITOR 8.1

undefined
                                                                         Foto: Roger M Persson

– Det är med stor sorg och saknad jag härmed meddelar att min bror, vår vän, Monitors ägare och grundare, Åke Persson, efter en kort tids sjukdom, lämnat oss idag klockan 12:55. Han somnade stillsamt in på Karolinska Sjukhuset i närvaro av sina närmaste, säger Morgan Persson, VD på Monitor AB.

– Monitor idag är inte detsamma som förra veckan. Men Monitors grund, Monitorandan – Åkes anda, den som omedvetet burit detta företag mot rent sagolika höjder, lever kvar. Åkes son, Jörgen Persson, övertar nu ägarskapet av Monitor AB och Jörgens vilja är att företagets ledning och medarbetare med full kraft fortsätter att utveckla det framgångsrika företag som Åke skapat, avslutar Morgan.

Åke Persson blev 73 år.

Ytterligare frågor besvaras av:
Morgan Persson, VD
Telefonnummer: 070-581 28 76

Mer information kring Åke Persson och företagets historia.

undefined

Charge Amps är ett svenskt green tech bolag som sedan år 2012 utvecklar såväl portabla som stationära, smarta och säkra laddlösningar för elbilar och laddhybrider. Företaget är i stark tillväxt och byter nu ut Excel och Visma mot MONITOR Affärssystem. Projektet är igång och skarp start är beräknad till augusti.

- Vi har varje år sedan starten dubblat vår omsättning samt gått med vinst. Under 2016 är målet att fyrdubbla omsättningen vilket ställer stora krav på produktionen. Allt pekar på att marknaden kommer att öka i allt snabbare takt under många år framöver. För att kunna arbeta optimalt, producera med högsta kvalitet och leverera i tid behöver vi ett affärssystem som kan hantera vår ökade efterfrågan och tillväxt, förklarar Charlotte Eisner, VD på Charge Amps.

- MONITOR har ett gott rykte i vår bransch och är med stor sannolikhet också det bästa systemet för oss. Trots det så valde vi att titta på fler affärssystem men inget annat system kunde mäta sig mot MONITOR gällande funktionalitet. Deras personal är engagerade, förstående och kommer med förslag på lösningar för just vår verksamhet, berättar Charlotte.

- Upphandlingen gick smidigt. Monitors säljare höll en grundläggande genomgång av systemet för vår ledningsgrupp. Demonstrationen var pedagogisk och strukturerad. Vi fick svar på alla våra frågor och samtliga våra förväntningar infriades. Om jag inte missminner mig så hade vi en offert på bordet redan dagen efter som visade att Monitor förstod precis vad vi var ute efter, avslutar Charlotte.

 

undefined
Charlotte Eisner
VD
Charge Amps AB

Läs mer om Monitors produkter

 

Om Charge Amps AB:
Charge Amps är ett svenskt green tech bolag som sedan 2012 utvecklar såväl portabla som stationära, smarta och säkra laddlösningar för elbilar och laddhybrider. Charge Amps är ett spännande företag som gjort ett stort avtryck i marknader över hela världen. Charge Amps verkar för en fossiloberoende fordonsflotta 2030 och idag finns företagets konsumentnära lösningar i 27 länder fördelade på fyra kontinenter. Huvudmarknader är Norge, Holland, Sverige och Nya Zeeland. Utveckling och tillverkning sker i Sverige. Omsättningen under 2016 förväntas bli ca 35 miljoner kronor.