Juridisk text

Allt material som används på denna webbplats är upphovsrättskyddat enligt såväl svenska som internationella regler. Vill du använda dig av material från webbplatsen är du välkommen att kontakta oss för erhållande av tillstånd. Tillstånd kan endast erhållas i skrift och skall ske uttryckligen. De eventuella varumärken och andra igenkänningstecken tillhörande annan är upphovsrättsskyddade och varumärkesskyddade av respektive ägare.

I huvudsakligt syfte att ständigt förbättra upplevelsen för besökarna till webbplatsen samlas löpande in information om besökarna till webbplatsen. Denna insamling av data sker genom användande av bl.a. kakor. Genom analys av insamlad data erhålls möjlighet att förbättra det redaktionella innehållet.

Det verktyg som för tillfället används utgörs av Google Analytics. Google Analytics använder sig av kakor. Därutöver kan servrar, mjukvaror och liknande som används i IT-miljön där webbplatsen är driftsatt automatisk samla in information om besökare som lagras i loggfiler.